БАБЕКЮ - РЕСТОРАНТ ГОРИЦА

Категория

ВСИЧКО ЗА ЗАВЕДЕНИЯТА

Адрес

бяла

Контакти

БАБЕКЮ - РЕСТОРАНТ ГОРИЦА
Барбекю Горица е прекрасно място за отмора след дълъг път. Масивните столове и маси в лятната градина на ресторанта Ви карат да се чувствате неотделими от величествената гора Приморска

Вие ще бъдете обслужени бързо и професионално докато се наслаждавате на неповторимия интериор и множеството ловни трофеи
 
Ресторант Горица предлага целогодишно вкусни и разнообразни национални ястия от месо и риба, които се приготвят на специално изградено барбекю, свежи траициони салати и предсястия.


ЗОО КЪТ
Ресторант – барбекю Горица разполага със собствен зоокът, простиращ се на площ от над 4000 кв.м., в който са представени различни видове животни и птици: щрауси, лами, коне, понита, фазани, диви прасета, патици и др. За удобство на посетителите са изградени алеи за разходка и всеки може да разгледа животинското разнообразие.
СПЕЦИЛНИ СЪБИТИЯ

Сватби, кръщенета, органицирани мероприятия

Разработване на индивидуални менюта от ястия (салати, ордьоври, основни, десерти и др.) специално съобразени с вкусовете на вас и ваашите гости, поднесени в изящен вид.
ЧАСТНА ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА
Зоологическа градина Горица е разположена на 1 км. от с. Горица на главен път Варна-Бургас и се разпростира на площ от над 4000 кв.м.

В нея се пердставени множество животни от животински Птици и Бозайници, сред които са Паун, Монголски фазан, Златен фазан, Сребърен фазан, Кралски фазан, Японски пъдпъдък, Зеленоглава патица, Щраус, Кенгуру, Лама, Камерунска коза,Муфлон, Дива свиня, Виетнамска свиня, Елен лопатар, Благороден елен, Кон, Пони, Чакал и др.
 
Зоологическа градина Горица е изградена с множество алеи и дървени мостове за разходка, както и специлни наблюдателници за разглеждане на хищните животни.


Всички животни се отглеждат свободно в среда максимално доблжена до естествената им. Безопастността на всички посетители е гарантирана.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ
Лятно работно време (16 април - 14 октомври): 
всеки ден от 09:00ч. до 20:00ч.

Зимно работно време: (15 октомври - 15 април):
всеки ден от 09:30ч. до 16:00ч.
РЕСТОРНТ ГОРИЦА

В непосредствена близост до зоологическата градина се намира Ресторант Горица, където може да са насладите на разхлаждащи питиета, традиционна българска кухния в автентична обстановка и викокачествено обслужване