Механа "Старата къща"

Категория

ВСИЧКО ЗА ЗАВЕДЕНИЯТА

Адрес

град Троян улица Генерал Карцов 86

Контакти

Мястото за пиене на сливова ракия без всякакво съмнение, е механа Старата Къща в Троян. Кухнята е традиционна българска, а конкретно месата са чудесно направени. Кръчмата е издържана в традиционния битов стил, отварящ още по-голяма глътка, а и самата къща е достатъчно стара, за да повярва човек, че оттук е почнало пиенето и е тръгнала славата на Троянската сливова…

Механата ще Ви потопи в уникална битова обстановка и ще се насладите на истинско кулинарно пътешествие през българската кухня. Тук ще Ви предложим национална кухня, както и нотки от чуждите кухни. Ще се почерпите с разнообразни български маркови вина и ракии.
Подходяща е за делови срещи, семейни тържества, годишнини и частни партита, романтични вечери и други празници. Механа "Старата къща" предлага промоционални цени и отсъпки за туроператорски групи.
През лятото механата приема гостите си в уютната обстановка на заведението и в лятната градина,а през зимата до камината, спокойствието и уюта ще ви оставят спомен за приятни и незабравими мигове.Ние предлагаме на своите клиени приятна автентична българска обстановка и изключително богато меню.