СТЕФАНО-91 - СТЕФАН ПРАМАТАРСКИ ЕТ

Категория

ВСИЧКО ЗА ЗАВЕДЕНИЯТА

Адрес

ул. „Георги Ковачев“ 11, Банско, България

Контакти

Пиринско настроение и нежност от планината ви очакват в механа-ресторант Зехтинджиева Къща . Хладно през лятото и уютно до камината през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели.

Работно време от 12.00 до 24.00 !

Прекрачвайки прага на механата, ще попаднете в традиционният за Банско интериор, представен от много дървения и камък. Декорирана с вкус, придава неповторимо усещане за пиринския край.

Приятното обзавеждане се допълва от двете камини, създаващи неповторим уют. Капацитета на механата е 120места, разпределени в 3 просторни зали, а за по - топлите вечери прекрасна градина с 40 места и барбекю.

Всяка вечер , незаменимият оркестър ще ви забавлява с македонски песни и ще свири специално за вас. В определени вечери , фолклорната програма представена от млади професионални танцьори ще се погрижат, да изживеете една автентична банска вечер.

Опитайте от вкусните бански гозби , приготвени в механа-ресторант Зехтинджиева Къща, различни специалитетите на жар, барбекю и чеверме. Ястията ще ви донeсат още по - голяма наслада , когато знаете че са приготвени от майстор готвачи.

В студените зимни или прохладните летни дни, трапезата на механата ви очаква и заедно с домакините ще направят вечерта ви в празник.

Ще останете очаровани от завидната колекция хубави български вина с превъзходен плодов вкус, добра плътност , свежи цветове , съчетани с дискретен гланц , доставящ удоволствие на сетивата и с интензивен , богат на нюанси аромат .

Контакти
Зехтинджиева къща - Банско


Адрес: Банско, ул. Георги Ковачев 11
Телефон: (+359) 0899 559599
e-mail: zehtinjieva@bansko.bg